Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Čekankový rendlík s kraby Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 20 min

Typ přípravy: Vaření

Dobrota: Teplá, Netradiční
Ingredience
  • čatní z manga(konzerv.) - 150 g
  • čekanka - 1 kg
  • cibule - 2
  • kari - 1 lžíce
  • krabí maso(tyčinky) - 200 g
  • olej - 1 lžíce
  • paprika(červená a zelená) - 100 g
  • pepř -
  • sójová omáčka - 2 lžíce
  • sůl -
Ingredience

1. Čekanku očistíme a omyjeme. Hořký vnitřek klínovitě vyřízneme. Zbytek nakrájíme na jemné nudličky.<br /> <br /> 2. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Paprikové lusky očistíme, vyřízneme semeník a vnitřní žebra, omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Olej rozehřejeme ve woku nebo na pánvi. Cibuli v něm necháme zesklovatět. Přidáme nakrájené papriky a za stálého míchání 2-3 min. podusíme. Okořeníme karí a sójovou omáčkou.<br /> <br /> 3. Přidáme čekanku a za stálého míchání dusíme asi 5 min. Osolíme a opepříme.<br /> <br /> 4. Přidáme pokrájené krabí maso a krátce prohřejeme. Nakonec přimícháme čatní z manga.<br /> <br /> Doporučená příloha:<br /> Podáváme s vařenou rýží.<br />
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =