Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Česnekové pikantní krevety Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 60 min

Typ přípravy: Smažení

Dobrota: Teplá, Netradiční
Ingredience
  • červená chilli paprička - nebo feferonky 2
  • mletý pepř - podle chuti
  • olivový olej - 5 lžic
  • stroužky česneku - 3-5 (rozemnutého)
  • sůl -
  • velké syrové krevety(mohou být zmražené) - 350-450 g
Ingredience

Odloupnout hlavy krevet a oloupat krunýřky, avšak ponechat ocasy.<br /> <br /> Rozkrojit paždou papričku napůl a vyjmout jejich semínka. Rozehřát olej na pánvi. Mezi tím nahřívat servírovací, nejlépe kameninovou plochou mísu. <br /> <br /> Vložit krevetky, papričky a česnek na pánev a na vysokém ohni vše smažit za stálého míchání po 3 min., nebo až se krevatky zbarví do růžova (pozor, nesmažit déle, ktrevetky by ztuhly). Přendat na nahřátou mísu, osolit a opepřit podle chuti. Ihned podávat s ostatními Tapas/španělskými chuťovkami.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =